En wat doen we dan zoal?

De activiteiten zijn afhankelijk van het seizoen en natuurlijk van wat de mensen graag doen. Maar we doen wel zoveel mogelijk buiten. Altijd zorgen een paar mensen voor de dieren, zoals voeren, verzorgen en hokken schoonmaken. En om toerbeurt doen we ons gezamenlijke huishouden, zoals soep koken, tafel dekken, afwassen. In het voorjaar en de zomer werken we bijvoorbeeld op het land, we onderhouden het erf en een gedeelte van de bijgebouwen, zoals vegen, gras maaien, schilderen en ramen lappen. Als het weer te slecht is, werken we in de schuur, in de stallen of in de kantine.

Met de kinderen, die in het weekend, op de woensdag of tijdens de vakanties komen, doen we kleine klusjes en gezamenlijke activiteiten, maar er is er natuurlijk ook veel ruimte om te spelen. Paardrijden, hutten bouwen en alles wat je maar kunt verzinnen!

De dag is wel altijd ingedeeld in een vaste structuur. We zorgen goed voor elkaar en onszelf, samen koffie en thee drinken en samen eten. Daarbij maken we het altijd gezellig!